Regels

Op een informatieve website zoals Roulette Punt mag een artikel over de spelregels van roulette natuurlijk niet ontbreken. De regels die u op deze website vindt geven u de nodige instructies om direct online roulette of online live roulette te kunnen spelen. Roulette is een eeuwenoud spel wat vandaag de dag een van de mees populaire casino spellen is. Iedereen heeft er wel van gehoord, het gezien, of al eens gespeeld. Desalniettemin weet niet iedereen wat de precieze regels zijn, en daarom kunt u hier nu exclusief een uitstekende samenvatting vinden die speciaal is opgesteld voor de beginnende roulette speler.

De roulette regels zijn er dus speciaal voor de beginnende speler die zich juist klaar maakt om het ongelofelijk spannende online roulette spel te gaan spelen. Het is aangeraden om eerst enkele gratis spelletjes te spelen om spel ervaring op te doen, alvorens voor het echte werk te gaan. Tegelijkertijd zijn deze regels ook een opfris cursus voor de meer ervaren spelers die dat kunnen gebruiken. Roulette is zeker geen ingewikkeld spel, maar informatie over roulette strategie en inzet mogelijkheden raakt vaak al snel een beetje dieper. Graven naar de details kan dan lastig zijn, maar even snel alles teruglezen op een site zoals deze, kan dan een veel simpelere optie zijn! In ieder geval kunt u dan weer vol vertrouwen en met uw geüpdatete kennis van de regels en doelstellingen van het spel verder gaan.

Allereerst is het belangrijk om het doel van het spel goed duidelijk te hebben. Dit is het vorspellen van het juiste vakje met de juiste kleur waar het roulette balletje tot stilstand zal komen in het wiel. Er zijn verschillende manieren om te inzetten bij roulette en daar leest u in een van de volgende artikelen alle ins and outs over. In grote lijnen komt het neer op 'inside bets' waarbij een inzet geplaatst wordt op de binnenkant van de roulette tafel zoals een strait up, split, street, square, five number en six number bets, en 'outside bets' die aan de buitenkant neergelegd worden en column bets, dozen bets en money bets kunnen bevatten. Na het plaatsen van de inzet, op zoveel getallen of combinaties als de spelers wensen, zal het balletje gerold worden in het roulette wiel. Als het balletje landt op een vakje waar niks op is ingezet, dan verliest de speler de inzet.

De meeste regels zijn terug te leiden naar de verschillende inzet mogelijkheden. Deze zijn nu immers aan bepaalde richtlijnen gebonden en deze zult u als speler van het online roulette spel goed moeten weten. Daarnaast is het zo dat roulette een kansspel is. Vele mensen denken dat er manieren zijn om het spel te doorgronden, maar het is nu eenmaal zo dat er altijd evenveel kans is dat het balletje op een bepaald vakje landt. Zelfs meerdere rondes achter elkaar. Deze kans zal nooit veranderen. Sequenties van resultaten in het verleden hebben nu eenmaal geen invloed op toekomstige spins.

Volgens de spelregels en vooral volgens logisch nadenken is het nu eenmaal zo dat de bal op een Europees roulette wiel op een bepaald vakje tot stilstand komt altijd ene op de zeven en dertig is. Er is geen manier om deze kans te vergroten. De roulette wielen worden daarbij ook nog eens zo regelmatig gecontroleerd dat onregelmatigheden eigenlijk geen enkele kans hebben. Het is ook bewezen dat een croupier nooit twee keer achter elkaar een bal met precies dezelfde snelheid kan inwerpen. Dit alles moet u toch geruststellen dat de spelregels en de kans de belangrijkste aspecten zijn van het roulette spel.