Inzetten

Bij het spel roulette heeft u verschillende manier om in te zetten. In dit artikel over inzetten beschrijven we u de verschillende opties. Het principe en de regels van roulette zijn eigenlijk best simpel. Het spel wordt gespeeld door in te zetten op een of meerdere getallen op de speeltafel. De mogelijkheden zijn als volgt.

Allereerst is er 'plein' dit wil zeggen dat u op 1 nummer gaat inzetten. Als het balletje op het juiste vakje landt dan kan u een uitbetaling van maar liefst vijf en dertig keer uw inzet verwachten. 'Cheval' gaat over twee nummers. Hier plaatst u uw inzet op het lijntje tussen twee getallen en zal er een uitbetaling van zeventien keer uw inzet volgen in geval van winst. 'Transversale' staat voor drie nummers. U moet inzetten links of rechts van drie getallen op een rij. Dit geeft een uitbetaling van elf keer uw inzet.

Dan is er 'carre', waarbij u uw inzet plaatst op de kruising van vier vakjes en dus tegelijkertijd op vier nummers inzet. Dit geeft een uitbetaling van acht keer de winst. 'Transversale simple' wil vervolgens zeggen dat u gaat inzetten op zes nummers waarbij u uw inzet links of rechts moet plaatsen tussen twee rijen in. Dit heeft een uitbetaling van vijf keer uw initiele inzet.

'Colonne' wil zeggen dat u gaat inzetten op twaalf nummers en dus plaatst u uw fiches op de tafel onder een kolom. Dit geeft een uitbetaling van twee keer uw inzet. Tenslotte kunt u nog kiezen voor 'rouge/noir' waarbij u als het ware uw inzet plaatst op rood of zwart en een keer uw inzet uitbetaald gaat krijgen. Hetzelfde geldt voor 'paires/impaires' en 'manque/passe' wat even of oneven en laag of hoog respectievelijk betekent. In het eerste geval wordt ingezet op even of oneven en in het tweede geval op de cijfers een tot en met achttien of negentien tot en met zesendertig. In deze laatste drie voorbeelden is de uitbetaling dus altijd een keer uw eerste inzet en wordt deze als het ware verdubbeld.

Op Roulette Punt kunt u altijd terecht voor vragen over deze verschillende inzet opties. Nadat de speler heeft ingezet ligt het lot vooral in handen van de croupier die het balletje zal laten rondspinnen in het roulettewiel. Het moment waarop hij of zij zegt dat er niet meer mag ingezet worden is het moment dat u angstvallig af zal wachten of u al dan niet geluk heeft deze ronde. De croupier zal vervolgens met de 'dolly' aangeven welke mensen gewonnen hebben. Dit geldt natuurlijk voor de live versie van roulette die u nu vanuit het comfort van uw eigen woonkamer op uw computer kunt spelen. Als u echter kiest voor de conventionele online roulette versie dan zal u alles virtueel op uw scherm zien afspelen. Nadat u al dan niet uitbetaald bent kan er weer een nieuwe speelronde starten en zal u opnieuw uw fiches kunnen verdelen. Het is belangrijk om te weten dat bij live online roulette en echt roulette meerdere mensen hetzelfde vakje mogen kiezen en dat u voor meerdere plaatsen mag gaan als u daar de mogelijkheid toe heeft.

Het is uiteraard mogelijk om een strategie toe te passen bij het kiezen van de vakjes waarop u wil inzetten. Er bestaat echter geen enkele theorie die altijd tot succes leidt en daarom kan u al gauw van een koude kermis thuis komen als u bijvoorbeeld zeer overtuigd de even money regel gaat toepassen. In het voorgaande artikel kunt u hier alles over lezen.

We hopen dat deze informatie over inzetten u een aardig eindje op weg kan helpen. De beste manier om het roulette spel onder de knie te krijgen is om eerst een gratis versie te oefenen. Op deze manier komt u er al gauw achter of u klaar bent voor het echte werk.